X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

FIGURINA BATMAN SI ACCESORII 30CM

149,00 lei


Descoperă Aventurile Intense cu Figurina Articulată Batman de 30 cm și Cele 16 Accesorii - O Experiență de Joc Unică și Completă

Explorează lumea Gotham City cu Figurina Articulată Batman de 30 cm, echipată cu nu mai puțin de 16 accesorii, oferindu-ți o experiență autentică și captivantă în universul Cavalerului Întunecat. Această figurină impresionantă nu este doar un simplu obiect de colecție, ci și un partener perfect pentru aventurile tale imaginare.

Caracteristici Cheie:

  • Dimensiuni Impresionante de 30 cm: Figurina Batman de 30 cm aduce la viață eroul tău preferat într-un mod captivant și detaliat. Cu dimensiuni generoase, această figurină devine centrul atenției în colecția ta.
  • Articulații Flexibile pentru Mișcări Realiste: Cu articulații flexibile și mobile, Batman poate fi poziționat în diverse poziții realiste, oferindu-ți posibilitatea de a recrea scene epice din filmele sau benzile desenate.
  • 16 Accesorii Pentru Diversitate în Joc: Echipată cu o varietate de accesorii, inclusiv arme, echipamente de detectare, și gadget-uri, această figurină completează experiența de joc, aducând la viață misiunile pline de suspans ale Cavalerului Întunecat.
  • Detalii Realiste și Finisaje de Calitate: Fiecare detaliu, de la costumul iconic până la expresia facială, este realizat cu precizie, oferindu-ți o figurină de înaltă calitate ce reflectă atenția la detalii a personajului.
  • Ideală pentru Colecționari și Jocuri de Rol: Figurina este potrivită atât pentru colecționarii pasionați, cât și pentru copiii dornici să-și creeze propriile povești și aventuri alături de Batman.
  • Creează-ți Propriile Povești cu Batman: Cu Figurina Articulată Batman de 30 cm și cele 16 accesorii, poți explora lumea plină de mister și acțiune a Gotham City. Îmbogățește-ți colecția cu această figurină impresionantă și dă viață aventurilor tale preferate cu Cavalerul Întunecat. Adaugă un strop de magie în lumea ta de jocuri și colecții cu Batman, eroul care nu cunoaște compromisuri!

 

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

Dimensiune: 30cm

16 accesoriii pentru armura

17 zone articulate

Varsta: +3 ani

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

Produse similare
whatsapp