X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

PATRULA CATELUSILOR SET JUCARII TURNUL DE CONTROL DINO CU VEHICUL SI CATELUS EXCLUSIV REX

299,00 lei

Descoperă Aventurile Preistorice cu Setul Turnul de Control Dino cu Vehicul și Cateluș Rex - Patrula Cățelușilor

Bucură-te de o călătorie fascinantă în lumea preistorică alături de Setul Turnul de Control Dino cu Vehicul și Cateluș Rex - o ediție exclusivă a Patrulei Cățelușilor! Această jucărie captivantă aduce la viață aventurile antice într-un mod inedit, combinând inovația și distracția într-un set de joacă plin de surprize.

Caracteristici Cheie:

  • Turnul de Control Dino - Epic și Interactiv: Setul include un turn de control în tematică dinozaurică, oferind o privire panoramică asupra lumii preistorice a Patrulei Cățelușilor. Cu detalii realiste și funcționalități interactive, turnul promite ore întregi de explorare și distracție.
  • Vehicul Special - Transport Rapid în Lumea Dinozaurilor: Descoperă vehiculul special adaptat la aventurile preistorice. Cu roți rezistente și design captivant, vehiculul este gata să îi ducă pe cățeluși în călătorii pline de acțiune prin peisajele dinozaurilor.
  • Cateluș Rex - Erou al Epocii Preistorice: Setul vine cu un cateluș special, Rex, pregătit să-și folosească abilitățile pentru a rezolva misiunile dificile. Cu o blană moale și detalii realiste, Rex devine centrul atenției în această călătorie temporală.
  • Detalii Realiste și Elemente Interactive: Turnul de control dispune de caracteristici interactive, inclusiv butoane de control, lumini și sunete captivante, oferind copiilor o experiență de joc uluitoare și captivantă.
  • Set Exclusiv - Adaugă o Notă Distinctivă în Colecția Ta: Cu Cateluș Rex în centrul atenției și un design exclusiv, acest set de joacă devine o piesă de colecție rară, perfectă pentru cei pasionați de aventurile Patrulei Cățelușilor.

Explorează, Salvatorule Dino! Cu Setul Turnul de Control Dino cu Vehicul și Cateluș Rex - Patrula Cățelușilor, micuții salvatori sunt invitați să pășească în trecut și să trăiască emoția descoperirii și salvării în lumea preistorică a dinozaurilor. Aventurile încep aici, așa că pregătește-te pentru o călătorie plină de distracție și imaginație alături de Patrula Cățelușilor!

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

Setul include:

1 Sediu central Salvarea lui Dino

1 figurina

1 vehicul

1 figurina dinozaur misterioasa

1 fisa de instructiuni

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp