X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

Patrula Catelusilor - Set jucarii Salveaza Orasul

279,00 lei

Set Jucării Patrula Cățelușilor - Salvează Orașul: Descoperă Acțiunea și Aventura!

Bucură-te de distracție și excitație cu noul "Set Jucării Patrula Cățelușilor - Salvează Orașul!" Figurine realiste, accesorii de salvare și un vehicul rapid se unesc pentru a crea o experiență captivantă. Cu această jucărie educativă și imaginativă, copiii devin eroii propriului oraș, învățând în timp ce se distrează!

Caracteristici de Top:

  1. 1.       Patrula Cățelușilor prinde viață cu figurine realiste și detalii minuțioase. Copiii pot recrea scenele preferate din desenele animate sau să inventeze noi misiuni de salvare.
  2. 2.       Accesorii și Unelte de Salvare: Setul vine cu o varietate de accesorii și unelte specializate pentru misiunile de salvare. Rachete cu ventuze, dispozitive de scanare și multe altele sunt pregătite să fie utilizate pentru intervenții rapide și eficiente.
  3. 3.       Vehicul Rapid și Robust: Explorează orașul cu un vehicul special de salvare. Cu roți rezistente și accesorii adaptate, vehiculul adaugă o doză de viteză și realitate în aventurile de salvare.
  4. 4.       Decor Urban Personalizabil: Setul include piese de decor reprezentând orașul, oferind copiilor posibilitatea de a construi și personaliza peisajul urban. Fiecare piesă devine o scenă pentru noi și captivante misiuni.
  5. 5.       Educativ și Imaginativ: Jucându-se cu Patrula Cățelușilor, copiii își dezvoltă abilitățile de coordonare, planificare și colaborare. Setul nu doar aduce bucurie, ci și contribuie la dezvoltarea lor cognitivă și socială.

Descoperă Noi Orizonturi cu Setul Salvează Orașul! Pregătește-te pentru ore nelimitate de distracție și aventură cu Setul de Jucării Patrula Cățelușilor - Salvează Orașul! O experiență educativă și imaginativă care aduce la viață universul Patrulei Cățelușilor direct în camera copilului tău. Aventura începe acum!

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

Acest set aventuros contine trei scene de salvare din filmul Patrula Catelusilor, un vehicul lansator rotativ si vehiculul din metal turnat al lui Marshall, exclusiv, pe care nu il vei gasi altundeva! 

Varsta +3ani

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp