X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

Covoras de joaca, portocaliu

129,00 lei
159,00 lei

Explorează Lumea Culorilor cu Covorașul de Joc Portocaliu - Spațiu Sigur și Educativ pentru Copii

Descoperă magia jocului într-un mediu vibrant și sigur cu Covorașul de Joc Portocaliu! Ideal pentru micii aventurieri, acest covoraș nu numai că oferă un spațiu moale și confortabil pentru joacă, dar și aduce o notă de veselie și stimulare senzorială în lumea celor mici.

Caracteristici Remarcabile:

  • Culoare Vibrantă și Energizantă: Covorașul portocaliu adaugă o explozie de energie și veselie în camera copilului tău. Culorile vibrante nu numai că stimulează simțurile vizuale, dar și transformă spațiul într-un colț plin de bucurie.
  • Material Sigur și Moale: Fabricat din materiale non-toxice și moale, covorașul oferă un spațiu sigur pentru explorare. Copiii se pot bucura de activități pe jos, șezut sau întinși, știind că sunt înconjurati de un material confortabil și prietenos cu pielea lor delicată.
  • Design Versatil și Educativ: Covorașul de joc este ideal pentru activități de învățare și joacă. Cu modele și forme atrăgătoare, acesta poate fi folosit pentru a încuraja recunoașterea culorilor, dezvoltarea abilităților motorii și explorarea creativității.
  • Ușor de Curățat și Menținut: Realizat din materiale rezistente, covorașul este ușor de curățat în caz de accidente sau pete. Asigură un spațiu de joacă mereu proaspăt și pregătit pentru noi aventuri.
  • Dimensiuni Potrivite și Portabilitate: Cu dimensiuni adaptate spațiului copiilor, covorașul poate fi amplasat în diverse locuri din cameră sau poate fi pliat și transportat cu ușurință în timpul călătoriilor.

Creează Spațiul Perfect pentru Joc și Învățare: Optează pentru un covoraș de joacă portocaliu pentru a aduce bucurie și educare în lumea copilului tău. Cu designul său vibrant și caracteristicile educaționale, acest covoraș nu este doar un accesoriu pentru joacă, ci și un partener în dezvoltarea micuțului tău. Transformă spațiul de joacă într-un colț plin de culoare și descoperă lumea distractivă și educativă pe care covorașul portocaliu o aduce în viața micuțului tău.

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei


Caracteristici:

Panou multimedia dotat cu melodii

Un set de elemente zdrăngănitoare și o oglindă care vor face joaca mai distractiva

Ajută la dezvoltarea concentrării și a atenției copilului

Interval de vârstă: 0 luni+

Dimensiuni: 73 x 59 x 46 cm

Greutate produs: 0,655 kg

Greutate cu ambalaj: 1.115 kg

Dimensiuni ambalaj: 50 x 36,5 x 8,5 cm 


 

Culoare Portocaliu

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

Produse similare
whatsapp