X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

Zgardă antilatrat Hi-Tech cu LED-uri

149,00 lei

Zgardă Antilatrat pentru Câini - Abordare Blândă pentru Liniște și Confort

Descoperă o modalitate prietenoasă și eficientă de a gestiona comportamentul de lătrat al câinelui tău cu Zgarda Antilatrat. Concepută pentru a oferi o corectare blândă și un proces de învățare pozitiv, această zgardă este soluția ideală pentru a promova un comportament liniștit și armonios.

Caracteristici Remarcabile:

 *** Senzori Inteligenți de Lătrat: Echipată cu senzori avansați, zgarda detectează sunetele de lătrat și reacționează în mod delicat pentru a atenua comportamentul nedorit.

*** Stimulare Ușoară și Prietenoasă: În locul metodelor dure, zgarda oferă o stimulare blândă, precum un semnal sonor sau vibrații, asigurând că experiența câinelui tău rămâne pozitivă.

*** Confortabilă și Ușor de Purtat: Materialele prietenoase cu pielea asigură un confort optim, iar designul ergonomic face ca zgarda să fie ușor de purtat în timpul plimbărilor sau activităților zilnice.

*** Ajustabilă pentru Orice Rasă și Dimensiune: Cu posibilitatea de ajustare a dimensiunii, zgarda se potrivește tuturor raselor și dimensiunilor de câini, asigurând eficacitatea pentru orice animal de companie.

*** Ușor de Operat și Întreținut: Zgarda Antilatrat este simplu de utilizat și întreținut, cu opțiuni de ajustare a intensității stimulării pentru a se potrivi nevoilor individuale ale câinelui tău.

Cum Funcționează: Zgarda Antilatrat reacționează la lătratul excesiv cu stimulări blânde, oferind câinelui tău o cale delicată de a învăța comportamentul corect.

Investește într-o abordare umană și eficientă pentru a îmbunătăți relația ta cu câinele tău. Cu zgarda antilatrat vei experimenta o coexistență liniștită și armonioasă alături de prietenul tău blănos.

 

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

7 niveluri de reglaj pentru sensibilitate

Leduri de jur-imprejur pe zgarda pentru un plus de eleganta

5 moduri de iluminare

Reincarcabila. Nu necesita baterii

Sistem reglabil, de la 20 la 55cm circumferinta

Ecran digital

Usor de utilizat: 2 butoane de lucruZgarzi anti-latrat Zgarzi anti-latrat

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp