X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

Zgarda profesionala antilatrat pentru caini

125,00 lei

Descoperă o abordare inovatoare pentru gestionarea comportamentului de lătrat al câinelui tău cu Zgarda antilatrat. Dezvoltată pentru a fi prietenoasă și eficientă, această zgarda oferă o soluție blândă pentru a încuraja comportamentul liniștit în timpul plimbărilor și acasă.

Caracteristici Cheie:

  1. Senzori Inteligenți de Lătrat: Zgarda este echipată cu senzori inteligenți care detectează sunetele de lătrat, intervenind în mod precis și nedureros pentru a corecta comportamentul.


  2. Stimulare Ușoară și Umană: Atunci când câinele lătra, zgarda furnizează un stimul ușor, cum ar fi un semnal sonor sau vibrații, evitând metodele severe și asigurând un proces de învățare pozitiv.


  3. Design Confortabil: Construită din materiale prietenoase cu pielea, zgarda este confortabilă pentru câinele tău și poate fi purtată în timpul plimbărilor sau în timpul activităților zilnice.


  4. Ajustabilă pentru Orice Dimensiune: Designul reglabil permite potrivirea zgardei pe orice dimensiune de câine, de la câini mici la cei de talie mare, asigurându-se că fiecare animal de companie beneficiază de această soluție eficientă.


  5. Ușor de Utilizat și Întreținut: Zgarda este simplă de folosit și de întreținut, cu posibilitatea de a ajusta nivelurile de stimulare în funcție de nevoile specifice ale câinelui tău.

Cum Funcționează: Zgarda Antilatrat utilizează tehnologia avansată pentru a detecta lătratul excesiv și pentru a interveni cu stimulări blânde, ajutându-ți câinele să înțeleagă comportamentul corect.

Investește într-o soluție umană și eficientă pentru a îmbunătăți comportamentul de lătrat al câinelui tău. Cu Zgarda Antilatrat, vei promova o relație pozitivă și liniștită cu cel mai bun prieten al tău.

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

5 moduri de lucru

7 nivele de sensitivitate

Reincarcabila. Nu necesita baterii

Sistem reglabil, potrivit pentru orice dimensiune/talie

Ecran digital

Usor de utilizat: 2 butoane de lucru

Rezistent la apa, indiferent de conditii: baie, ploaie, inot

Sistem smart de blocare a sunetelor din mediul inconjurator: latratul altor caini sau zgomote ambientale

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp