X
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 300LEI

CASUTA DE JUCARIE CU ACTIVITATI SENZORIALE MONTESSORI

95,00 lei
99,00 lei

Descoperă Educația Prin Joc cu Casuța de Jucărie Montessori - O Lume Senzorială pentru Micuții Exploratori

Îmbogățește experiența de învățare a copilului tău cu Casuța de Jucărie Montessori, un mediu interactiv și senzorial care promovează dezvoltarea cognitivă și creativitatea. Această casuță de jucărie inovatoare oferă o abordare Montessori, încurajând micuții exploratori să descopere și să învețe printr-un cadru ludic și captivant.

Caracteristici Cheie:

  • Activități Senzoriale Variate: Casuța de Jucărie Montessori integrează o varietate de activități senzoriale, de la texturi diferite și culori vibrante până la elemente tactile și piese interactive. Fiecare activitate stimulează simțurile și contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine.
  • Design Montessori Autentic: Inspirată de principiile Montessori, casuța este concepută pentru a încuraja independența și explorarea autonomă. Copiii pot explora fiecare activitate în ritmul lor, descoperind universul senzorial într-un mod natural și plin de bucurie.
  • Materiale Sigure și Durabile: Fabricată din materiale non-toxice și durabile, casuța asigură siguranța micuților exploratori în timpul jocului. Construcția robustă face din aceasta o investiție de durată, rezistând la entuziasmul și energia copiilor.
  • Dimensiuni Potrivite și Portabilitate: Cu dimensiuni adaptate pentru cei mici, casuța poate fi amplasată în diverse locuri din cameră sau poate fi transportată cu ușurință. Acest aspect facilitează accesul copiilor și îi încurajează să exploreze în orice moment.
  • Sprijină Dezvoltarea Cognitivă și Emoțională: Casuța Montessori nu doar încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine, ci și sprijină dezvoltarea cognitivă și emoțională a copilului. Activitățile senzoriale îi ajută să înțeleagă lumea din jur și să-și exprime creativitatea.

Investește în Descoperire și Învățare Activă! Descoperă o modalitate captivantă și eficientă de a încuraja învățarea activă și independentă cu Casuța de Jucărie Montessori. Cu o varietate de activități senzoriale, această casuță creează un mediu în care micuții exploratori se pot bucura de procesul de învățare și dezvoltare. Optează pentru o abordare Montessori în educația copilului tău și oferă-i o experiență de joc care își va lăsa amprenta asupra dezvoltării sale ulterioare.

 

Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Adauga la favorite
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
DREPT DE RETUR
In termen de 14 zile
REDUCERI
La comenzi de peste 500 Lei

Jucariile Montessori sunt concepute pentru a incuraja invatarea prin joc si pentru a stimula abilitatile de manipulare, observatia si imaginatia copilului. Aceste abilitati sunt importante pentru invatarea practica si dezvoltarea copiilor. Apasati butonul de muzica pentru a asculta cele 8 melodii. Efecte sonore amuzante vor fi adaugate melodiilor atunci cand apasati pe masina de spalat, sticla de lapte sau cutia de servetele.

 

Varsta +10 luni

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

Produse similare
whatsapp